MENU SLUIT

Woonbegeleider

Woonbegeleider
bij Jados

Als Woonbegeleider bied je een veilig en prettig leefklimaat voor de bewoners van Jados.

Bekijk onze vacatures

Woonbegeleider
bij Jados

Wat ga je doen al Woonbegeleider bij Jados?

Door middel van persoonlijke ondersteuning en advies help je de leefomstandigheden van de cliënten met autisme te verbeteren. Dit kunnen studenten zijn zoals in bovenstaande video van Loes, maar ook bewoners die richting werk gaan of al werk hebben. Een combinatie van beide is ook mogelijk, dit is locatie afhankelijk.

Bij Jados zijn gelijkwaardigheid, verbinden en begrijpen belangrijke begrippen. We gaan uit van de ontwikkelingsgerichte benadering van autisme.

De indeling van de werkdagen als woonbegeleider kun je grotendeels zelf bepalen, daar ben je flexibel in. Als woonbegeleider kijk je mee en coach je op alle levensgebieden van de bewoners.
Er is veel ruimte voor eigen inbreng, je kunt je ervaring en expertise naar eigen inzicht inzetten en initiatieven worden gewaardeerd.

Van 8:00 uur tot 22:00 uur is er begeleiding aanwezig op onze woonlocaties. Dit kan enigszins verschillen per locatie. Buiten deze tijden om en in weekenden is er voor noodgevallen een telefonische bereikbaarheidsdienst (deze wordt door het ondersteuningsteam gedraaid).


Bekijk onze vacatures

Neem contact op met Annemieke

Annemieke van de Schepop is onze recruiter. Je kunt contact met haar opnemen op maandag, dinsdagochtend en donderdag.


Annemieke