MENU SLUIT

Arbeidsvoorwaarden

Dit is wat
wij bieden

Hier vind je meer over onze arbeidsvoorwaarden en alles wat bij de arbeidsovereenkomst hoort.

Lees hier onder meer

Inschaling en salaris

Je valt onder de arbeidsvoorwaarden van de Cao GGZ. Bij iedere functie hoort een cao-salarisschaal, die vind je in de vacature. Als we je een voorstel doen past dit bij jouw opleiding en ervaring.

Financiële extra’s

Je krijgt bij ons een vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook ontvang je jaarlijks een balansbudget van € 500 (op basis van een fulltime dienstverband) wanneer je op 1 juli in dienst bent. Voor de besteding hiervan kun je kiezen uit de drie opties zoals beschreven in de cao ggz. (Uitbetaling, scholing of verlofuren).

Onbetaalbare extra’s:
Je krijgt van ons een levensfasebudget. Deze 35 extra verlofuren kun je sparen of opnemen.

Arbeidsovereenkomst

Je krijgt bij indiensttreding bij Jados standaard een eerste contract voor bepaalde tijd met (afhankelijk van de duur van de overeenkomst) één maand proeftijd. De intentie is er om, in geval van een vaste functie, in ieder geval na het tweede direct een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.

Ons streven is uiteindelijk namelijk altijd jou als medewerker bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfseconomische omstandigheden voor onbepaalde tijd aan ons te binden.

Pensioen

Jouw pensioen is goed geregeld bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Reiskostenvergoeding

Onze medewerkers ontvangen een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer voor woon-werk verkeer met een maximum van 25 kilometer enkele reis voor 214 reisdagen per jaar bij een fulltime dienstverband. Dit komt neer op een maximale reiskostenvergoeding van €169,42. Per 1 januari 2022 geldt een maximale vergoeding van € 160,21 per maand. Op dit bedrag komt een eigen bijdrage in mindering van € 27,25. Per 1 januari 2023 wordt deze eigen bijdrage gehalveerd.

Mocht je in opdracht van ons een dienstreis maken, dan ontvang je hiervoor € 0,36 bruto per gereisde kilometer of de daadwerkelijke gemaakte reiskosten met het openbaar vervoer.

Scholing/ Ontwikkeling

Jados kent een scholingsbeleid. Jados vindt het belangrijk om nieuwe en bestaande medewerkers kennis te laten maken met de visie en werkwijze binnen Jados waarbij we werken vanuit het gedachtengoed van Martine Delfos. We vinden het belangrijk om kwaliteit en deskundigheid van het handelen van onze medewerkers hoog te houden.

Jados kent een basisprogramma interne opleidingen voor alle nieuwe medewerkers. Dit bestaat uit de volgende twee cursussen: cursus Autisme (2 dagdelen), cursus Autisme en werk (1 dagdeel). De cursussen worden elk kwartaal gegeven. Daarnaast is het mogelijk om externe scholing aan te vragen. Hierbij valt te denken aan een studie, cursus, seminair, congres of training. Jados kent een jaarlijks scholingsbudget van 2% van de loonsom. Dit is geen individueel budget.

Elk team inventariseert jaarlijks welke opleidingsbehoeften er zijn vanuit het team/ regio om zo in te kunnen spelen op wat de markt vraagt.

Onboarding

Je nieuwe collega’s helpen je graag op weg en er staat een onboardingsprogramma voor je klaar. Hier leer je de belangrijkste items voor de inhoud van je werk maar ook belangrijke praktische zaken zoals de omgang met systemen, ICT, bedrijfsvoering, processen etc.

Werktijden

Wij bij Jados hechten eraan dat je veel flexibiliteit ervaart en zoveel mogelijk de ruimte krijgt om zelf je agenda in te delen. De werkdagen en tijden zijn in onderlinge afstemming. Je bent sowieso in het weekend en op de feestdagen vrij.

Werkcoach
Je werkt vooral overdag tijdens kantooruren. Je bent flexibel om je werk zelf in te delen, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat je rekening houdt met de beschikbaarheid van je cliënten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je op de eerste werkdag van je cliënt zijn of haar nieuwe baan ook aanwezig wil zijn.

Ambulant begeleider
Als Ambulant begeleider beheer je je eigen agenda. Het is belangrijk dat je flexibel bent, zodat je de werktijden optimaal met je cliënten kunt afstemmen. Dit betekent ook dat je in de avond een afspraak moet kunnen plannen.

Woonbegeleider
Als woonbegeleider werk je op een locatie waar de cliënten van Jados wonen. De werktijden kunnen dan ook per locatie verschillend zijn. Veelal is er van 08:00 tot 22:00 uur begeleiding aanwezig. Je werkt dan in twee of drie shiften.

Telefoon/laptop

Afhankelijk van je functie krijg je een laptop en een telefoon in bruikleen, zodat je je functie optimaal en hybride kunt uitoefenen.

Balansbudget

Iedereen ontvangt een balansbudget van € 500,- bruto per jaar (op basis van een voltijd contract). Je kunt zelf kiezen of je dit wil gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling, uitbetaling of voor extra vrije dagen.

Kerst – zomerattentie

Aandacht hebben voor elkaar vinden wij belangrijk. Het doet ons dan ook plezier om hier in de vorm van een attentie uiting aan te geven. In de zomer en met de kerst zijn voor ons de gelegenheden om iedereen een verrassing te geven.

Thuiswerkvergoeding

Wanneer je thuiswerkt ontvang en een onbelaste vergoeding van € 2,35 per dag.
Afhankelijk van de functie faciliteren wij een goede thuiswerkplek.

Collectiviteitskortingen

Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van collectiviteitskortingen. Dit kan jaarlijks een ander aanbod zijn.