MENU SLUIT

Sollicitatieprocedure

Reageren op een vacature

Ben je enthousiast geworden na het lezen van een vacature bij ons? Leuk dat je reageert! Wij bekijken je sollicitatie aandachtig en zullen je zo snel mogelijk laten weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Voor vragen mag je Annemieke altijd even bellen of een appje sturen.

M: recruiter@jados.nl
T: 06-18966278

Kennismaken

Indien wij naar aanleiding van jouw motivatie, cv een mogelijke match zien en je voldoet aan de kwalificaties, maken wij graag kennis met je. Een (online) screening bijvoorbeeld via zoekmachines, sociale netwerken kunnen een onderdeel zijn van de procedure. Het doel van dit gesprek is kennismaken en onderzoeken of er een wederzijdse klik is. Het gesprek zal gevoerd worden met de leidinggevende, een collega uit het team- en/ of een cliënt. Zij vertellen je graag meer over wie wij zijn, onze visie en over Jados als werkgever. We gaan graag in gesprek met jou over wie je bent als persoon, wat belangrijk voor je is, wat je talenten zijn en je eerdere werkervaring.

Afhankelijk van de vacature, de inhoud en locatie van het eerste gesprek bepalen we of en waar een eventuele 2e ontmoeting plaatsvindt. Dit kan zijn om het team en de locatie beter te leren kennen. Tevens gaan we nog dieper in op de inhoud van de functie.

Evaluatie

In alle gevallen zullen we je na ons kennismakingsgesprek persoonlijk benaderen om een terugkoppeling te geven. Om onze beleving van het gesprek te delen en natuurlijk om aan te horen wat jij er van vond.

Een aanbod

Is er een wederzijdse klik? Dan doen wij jou graag een mooi aanbod om bij ons aan de slag te gaan! Je toekomstige leidinggevende vertelt je over alle voorwaarden, van je salaris tot de secundaire arbeidsvoorwaarden. Ga je akkoord met het aanbod en teken je voor een nieuwe uitdaging bij ons? Jouw nieuwe collega’s kunnen niet wachten om samen aan de slag te gaan.

Starten bij Jados

Gefeliciteerd met je nieuwe baan en we heten je van harte welkom! Je nieuwe collega’s helpen je graag op weg en er staat een onboardingsprogramma voor je klaar. Hier leer je de belangrijkste items voor de inhoud van je werk maar ook belangrijke praktische zaken zoals de omgang met systemen, ICT, bedrijfsvoering, processen etc. Heel veel plezier en succes gewenst en leuk dat je onze collega wordt!